Синоптик склав детальний прогноз погоди на квітень

15 березня 2021, 00:37
Горбань попередив, що 2021 рік може загрожувати продовольчій безпеці країни.
Погода
Погода в Україні у квітні / pixabay

Погода в Україні у квітні не сильно порадує українців. Як розповів народний синоптик Леонід Горбань, різкого потепління в квітні не буде.

"Середина квітня буде більш прохолодна, а останній тиждень квітня буде також вітряний, прохолодний і з дощами. Інші синоптики говорили, що буде дуже рання весна, але її і близько не буде", - зазначив Горбань.

Він додав, що в травні також не очікується сильної спеки, оскільки після Великодня, яке випадає на 2 травня, прогнозується кілька хвиль похолодання.

Також Леонід Горбань попередив, що 2021 рік може загрожувати продовольчій безпеці країни.

"2021 рік - рік Сатурна. Очікується самий неврожайний рік з усіх семи років під управлінням планет. А 2024 рік - дуже жорстока посуха. Я дав ці розрахунки у Верховну Раду і Кабмін", - резюмував народний синоптик, пише Апостроф.

Також синоптик розповів, якою буде погода влітку в Україні.

читайте такожСиноптик розповів, якою буде погода на Великдень в Україні

За його словами, червень в Україні буде дощовий, але жаркий. В середині липня очікується пік спеки, спекотної і посушливої буде також перша половина серпня. Але в другій половині місяця спека ослабне, будуть невеликі дощі, а в кінці серпня - похолодає.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • Синоптики уточнили прогноз, коли в Україну прийде справжня тепла весна. Березень почнеться снігом, дощами і морозами, у другій декаді начебто прийде весна, але потім знову похолодає, підуть дощі з мокрим снігом.
  • Фахівці дали несподіваний прогноз погоди на весну: очікується сніг до початку квітня. В Україні очікуються температурні гойдалки до Великодня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти