Синоптик попередила про дивну погоду в Україні завтра

16 червня 2021, 12:13оновлено 16 червня 2021, 12:50
В Україну завтра закине західноєвропейську спеку. Місцями прогнозуються сильні зливи та грози.
Синоптик попередила про дивну погоду в Україні завтра
Синоптик попередила про дивну погоду в Україні завтра / Reuters

Синоптик Наталка Діденко попередила, що завтра в Україну "дивним чином закине острівець західноєвропейської спеки".

Дивина полягає в тому, що найспекотнішими в четвер будуть північні області України, а найхолоднішими – південні території країни, пояснила Діденко. Так, на півночі місцями очікується до 28 градусів спеки, в цілому по країні – 24-27 градусів тепла. А ось на півдні України буде 20-24 градуси.

У південних, східних і центральних областях завтра очікуються грозові дощі, місцями сильні зливи, град і шквалисте посилення вітру.

У той же час на заході і півночі України панує антициклон: тут переважно сухо. Локальні опади можливі лише в Чернівецькій області та в південних районах Київської області.

Погода в Києві 17 червня 2021

Погода в Києві 17 червня 2021 очікується спекотна (вдень до 28 градусів), зате без серйозних опадів. Невеликі опади можливі лише на півдні.

Погода в Києві на Трійцю 2021 і напередодні (в суботу та неділю) буде сухою і сонячною. Прогнозується до 29 градусів спеки.

Прогноз погоди на 17 червня 2021: Укргідрометцентр

Прогноз погоди на 17 червня 2021: Укргідрометцентр

Раніше синоптик уточнив прогноз, якою буде погода на Трійцю. Провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило заявив, що сильної спеки чекати не варто, але стане менше хмар і припиняться опади.

Як повідомлялося, на Україну налетить різке похолодання і небезпечна аномалія. В Україні з 14 по 20 червня ночі будуть холодними, до кінця другої декади можливі дощі з бурями і градом.

Крім того, кліматолог попередила про небезпечну погоду. В Україну настають спека і грози, але і про холод забувати не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти