Синоптичні армії наламають дров в Україні, їхній бій позначиться на самопочутті

9 грудня 2020, 13:16оновлено 9 грудня 2020, 13:50
Прогноз погоди в Україні на завтра обіцяє потепління одним регіонам та опади – іншим. Через стрибки тиску погіршиться самопочуття.
Синоптик - Погода в Україні буде небезпечною через вітер і тиск
Синоптик: Погода в Україні буде небезпечною через вітер і тиск / 1zoom.ru

Погода в Україні завтра, 10 грудня 2020 року, буде досить небезпечною і неприємною.

Синоптичні армії східного антициклону і західних циклонів ведуть бій. Тому з одного боку в Україну йде потепління, а з іншого – штормовий вітер загрожує обвалами дерев і конструкцій, а скачки тиску – погіршенням самопочуття. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря 10 грудня в Україні коливатиметься близько нуля. Тепліше в денний час доби буде на заході: тут очікується до +6 градусів. На півдні термометри дотягнуться до +8 градусів, а в Криму – до +12 градусів.

читайте такожМагнітна буря 10 грудня спровокує апатію і занепад силПри цьому найближчої ночі в східних областях, в Дніпропетровському, Полтавському та Сумському регіонах прогнозуються помірні морози – до -9 градусів. На решті території України будуть або невеликі "мінуси", або близько нуля.

Мокрий сніг і дощ найбільш ймовірні в західних областях, на півночі України (крім Сумської області), а також в Одеській, Миколаївській, Вінницькій областях, частині Черкаської області, в Кропивницькому та його районах. На решті території – завтра без істотних опадів.

Погода в Києві завтра, 10 грудня 2020, буде дуже вітряною. Мокрий сніг і дощ очікуються в другій половині дня, ближче до вечора. Найближчої ночі в столиці до -3-5 градусів, завтра вдень – близько нуля градусів.

"Зміна повітряних мас завжди супроводжується коливаннями атмосферного тиску, збільшиться хмарність, посилиться вологість повітря, буде завивати штормовий вітер – все це може негативно позначитися на самопочутті. Плюс ускладниться ситуація на дорогах там, де прогнозуються опади. Вітер може ламати великі гілки і валити конструкції – дуже і дуже обережно під ними", – рекомендує Діденко.

Погода в Україні: останні новини

Антициклон

Антициклоном називають область підвищеного атмосферного тиску, пише Википедия.

Під час антициклону найчастіше переважає ясна чи малохмарна погода.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти