Літаки кидало по всьому аеропорту: на РФ налетів жорсткий смерч

30 липня 2024, 18:58оновлено 4 серпня, 01:31
1212
Смерч серйозно пошкодив 4 літаки, один вертоліт, автобуси та ще багато будівель.
смерть у РФ
У РФ увірвався потужний смерч / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, Telegram

На Росію обрушився справжній смерч. Він був такої сили, що буквально тягав літаки по всьому аеропорту в Нижньокамську. Відео вже розлетілося в Мережі.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Дуже сильна магнітна буря атакувала країну: коли закінчиться цей шторм.

Як повідомляють в РФ, потужний смерч пронісся по аеропорту Бегішево в Татарстані. Вітер жбурляв по перону гелікоптер і 4 навчально-тренувальні літаки Diamond-42 Санкт-Петербурзького університету цивільної авіації.

відео дня

Вітер був настільки потужний, що він зірвав з будівель складу і ангара металеву обшивку, повалив дерева і бетонний паркан.

Повідомляється, що смерч пошкодив не тільки літаки DA-42 і вертоліт Eurocopter AS-350, а ще й паливозаправник, три автобуси, три ангари. Унаслідок шторму постраждали два працівники аеропорту.

Дивіться відео про наліт смерчу на РФ:

смерч в РФ
У РФ увірвався потужний смерч / фото: скріншот

Раніше повідомлялося про те, що в Росії спалахнула потужна пожежа на важливому об'єкті Роскосмосу. У Росії заявляли, що нібито російська ППО знищила невстановлену кількість безпілотників над Саратовською та Рязанською областями.

Нагадаємо, що 28 липня в Курській області РФ прогриміли вибухи, палає нафтобаза. Очевидці повідомили, що спочатку було чути звуки прольоту безпілотників, а після вибухів почала палати нафтобаза. Відомо, що на нафтобазі після атаки дронів загорілося три резервуари.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти