Погода на сьогодні: в Україні знову зливи, грози та град

16 червня 2021, 08:01
У більшості областей, крім Волині, сьогодні пройдуть дощі. Синоптик також попередив, що на Півдні України оголошено штормове попередження.
погода, парасолька, дощ
Синоптик прогнозує опади 16 червня 2021 року на всій території України / Фото pixaby

Погода в Україна у середу, 16 червня, буде дощовою, але теплою. Вдень стовпчики термометрів піднімуться максимально до +27 градусів.

Синоптик прогнозує, що в більшості областей, крім Волині, сьогодні пройдуть тривалі дощі. У Волинській області впродовж доби буде хмарно з проясненням, передає Укргідрометцентр.

На Півдні України оголошено штормове попередження.

відео дня

Вночі температура повітря опуститься до +11... +13, трохи холодніше буде на Закарпатті – близько +10 градусів. Вітер північно-східний, 7-12 метрів на секунду.

Погода в Києві сьогодні також буде дощовою. Очікується гроза. Температура повітря вдень +26 ... +28 градусів.

читайте такожЯкою буде погода на Трійцю: синоптик уточнив прогноз

Погода на сьогодні: в Україні знову зливи, грози та град
Прогноз погоди на 16 червня 2021 / meteo.gov.ua

Погода в Україні - про що раніше писав Главред

Погода в Україні до кінця поточного тижня буде дощовою. Грози, іноді навіть з градом, накриють Україну. Ситуація зміниться лише ближче до вихідних, і в країну повернеться сонячна погода. Провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило пояснив, що вся справа в циклоні, який формується над Кримом та Чорним морем.

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище +30 градусів.

Кліматолог Вазіра Мартазінова заявила, що погода в Україні в липні не битиме рекорди. Хоч липень і не буде багатим на дощі, аномальної спеки чекати не варто. За її прогнозами, опадів у другому місяці літа буде дуже мало. Можна сказати, що місяць буде посушливим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти