Коли в Україну наскочить тепла весна - прогноз синоптиків

5 березня 2021, 11:58оновлено 5 березня 2021, 22:20
Синоптики попередили українців, що прохолодна погода в країні поступово добігає кінця і відмінна, тепла, реально весняна погода вже не за горами.
Погода, тепло
Коли в Україну нагряне тепла весна / УНІАН

Погода в Україні у найближчі тижні стане реально весняної - тому що повітря помітно нагріється. Про це свідчить прогноз, який був опублікований на порталі Gismeteo.

Згідно з ним, з п'ятниці, 5 березня, в Україні похолодає до +1+6 градусів вдень, а з 9 по 10 березня і зовсім можуть бути денні морози на Півночі й Сході України (вночі навіть можливі заморозки до -9 градусів).

Але вже у другій декаді березня (з 11-го числа) очікується, що температура триматиметься в межах від +6 до +12 градусів вдень, а на півдні країни ‒ до +15 градусів.

Синоптики ресурсу Аccuweatherтакож прогнозують, що з 10 по 20 березня в Україні буде досить тепло. В першу чергу - в Києві.

Коли в Україну наскочить тепла весна - прогноз синоптиків

Аналогічний прогноз дають синоптики порталу Meteoprog. Згідно з ним, істотне тепло прийде з 12 березня, але будуть незначні погодні гойдалки по всій країні.

Коли в Україну наскочить тепла весна - прогноз синоптиків

читайте такожВ результаті змін клімату Україна може втратити частину території-кліматолог Віра Балабух

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Авторитетний український кліматолог віри Балабух заявила-влітку 2021 року синоптики прогнозують в Україні потужні циклони з рясними опадами, бурями і грозами.
  • Керівник Української кліматичної мережі Ілля Єременко заявив, що світ може зіткнутися з такими змінами клімату, при яких стане неможливим виживання людства. Для того, щоб цього уникнути, в українців є не більше десятиліття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти