Циклон "Бенедикт" господарює в Україні: якої погоди чекати найближчими днями

29 листопада 2021, 13:51
Починаючи з грудня нас чекає зміна погодних умов.
дощ, сніг
Погода в Україні для Грудня буде незвичайною / УНІАН

В Україну прийшов циклон "Бенедикт", який найближчими днями визначатиме погоду в країні. Одну половину України Цього тижня заливатиме дощами, іншу - засипати снігом.

Найхолодніше буде на заході, півночі та в центрі. Там очікуються нічні морози і мокрий сніг. А ось в південних і східних областях буде тепло, але йтиме дощ, писати "ТСН".

Київ опинився посеред двох різних повітряних мас. У понеділок, 29 листопада, в Києві ще +7 градусів, але з сильними поривами вітру. Він посилиться у всіх регіонах, а в східних і центральних - рятувальники вже оголосили штормове попередження. 1 грудня буде холодно, від мінус 1 градуса в центрі до мінус 10 в Карпатах.

Тим часом синоптик Наталка Діденко повідомляє, що листопад в Україні завершиться холодною погодою – температура повітря буде низькою всюди.

Циклон 'Бенедикт' господарює в Україні: якої погоди чекати найближчими днями
Погода в Україні 30 Листопада / facebook.com/tala.didenko

"Протягом 30 листопада очікується від 2 морозу до 4 градусів тепла. Це - максимально! Трохи вище, традиційно, в південній частині, + 4 +9, в Криму до + 10 градусів", - розповіла синоптик.

Також Діденко зазначила, що західний вітер буде поривчастим, а в Києві завершення листопада буде вітряним і холодним, вдень не вище +2, +3 градусів, але без опадів.

Раніше ми повідомляли, що погода в Україні на початку грудня буде морозною. Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, в країні будуть різні метеорологічні явища.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти