"Буде слизько": синоптик налякала українців грозами і градом

18 травня 2021, 12:43
У більшості регіонів очікується 18-23 градусів тепла. Прохолодніше буде в західних областях, а також у Житомирській та Київській областях.
Синоптик налякала українців грозами і градом
Синоптик налякала українців грозами і градом / pixabay

Погода в Україні 19 травня 2021 року завдяки циклонам буде дощовою. Місцями очікуються грози зі шквальним вітром і градом.

Температура вдень у більшості регіонів встановиться на рівні 18-23 градусів тепла. Прохолодніше буде в західних областях, а також у Житомирській та Київській областях: тут 17-19 градусів вище нуля.

Погода в Києві завтра, 19 травня 2021 року, знову буде з дощами і грозами. Термометри вдень покажуть близько 18 градусів.

"Беріть парасольки, будьте уважні на дорогах, мокро, слизько! Якщо вам потрібно щось робити, святкувати на відкритому повітрі - з найближчої перспективи майже ідеальною буде субота, 22 травня: сонячно і тепло", – додала Діденко.

Погода в Україні: новини

  • Про настання літнього тепла говорити рано, заявив провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило і розповів, якою буде погода в Україні до кінця травня 2021.
  • Погода в Україні влітку 2021 буде аномально спекотною. За прогнозом синоптиків і кліматологів, особливо несприятливі кліматичні умови очікують жителів і аграріїв степової зони.
  • Експерт вважає, що в Україні літо стане довшим, а зими може зовсім не бути.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти