StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Зірка Жіночого кварталу зізналася в проблемах зі здоров'ям: "Мені так страшно"

12 червня 2024, 17:04
435
Тетяна Песик перенесла не найприємнішу процедуру, щоб з'ясувати, що не так з її організмом.
Тетяна Песик
Тетяна Песик новини - Тетяна Песик розповіла про проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/tanet_vip

Українська акторка і комік Тетяна Песик понад рік відкладала важливу медичну процедуру - ендоскопію. Артистці не вистачало сміливості на візит до лікаря, але відкладати його далі вона не могла.

"Йду робити ендоскопію. Мені так страшно…Я таблетку не можу ковтнути, а шланг – це взагалі немає уявлення. Але цей час мав настати", - поділилася Песик у своєму блозі в Instagram.

Після ендоскопії вона вийшла на зв'язок із шанувальниками, та розповіла, як пройшла процедура. Всупереч її великому страху, акторка все ж була рада, що зважилася, адже в результаті у неї виявили кілька серйозних порушень, які вимагають лікування.

відео дня

"Я це зробила… У мене руки тряслися, лікарі бачили мій страх в очах, навіть двері зачинили на замок, щоб я не втекла. Дякую лікарю, який мене правильно налаштував. Тепер я знаю, що в мене гастрит і жовч у кишківнику. Зробила ще УЗД і здала кров", - розповіла Тетяна Песик.

Тетяна Песик
Тетяна Песик новини - Тетяна Песик розповіла про проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/tanet_vip

Хто така Тетяна Песик?

Тетяна Песик - українська акторка, комік, учасниця КВК. Відома за роллю Таньки в скетч-шоу "Країна У" та ситкомі "Танька і Володька". Акторка "Жіночого кварталу", учасниця і тренерка комік-шоу "Ліга Сміху".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ведуча 1+1 Марічка Падалко розкрила подробиці інтимного життя зі своїм чоловіком, журналістом і воїном ЗСУ Єгором Соболєвим. Зокрема вона зізналася, як війна та народження дітей вплинули на їхню близькість.

Також українська співачка Настя Каменських повідомила радісну новину - вона здійснила свою давню мрію, і не змогла не поділитися своїми емоціями з шанувальниками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти