StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Сватів зачарувала атмосферними фото з сином і чоловіком

19 січня 2022, 00:48оновлено 25 липня 2023, 15:27
Акторка показала дуже рідкісні кадри.
1642531499-6870.jpg
Анна Кошмал / Instagram

Українська акторка Анна Кошмал, яка прославилася роллю Жені Ковальової в серіалі Свати, вже виросла, вийшла заміж і показала шанувальникам фото своєї сім'ї.

В Instagram-stories артистка виклала рідкісні кадри на прохання фанатів. Таким чином Кошмал показала свого трирічного сина Мішу і чоловіка Івана, за якого вийшла заміж в 2019 році.

Анна показала сина в різних локаціях - в літаку, на мосту, з морозивом і біля вікна. На фото, де вони були разом, завжди потопали в обіймах один одного.

відео дня

Також актриса опублікувала атмосферний кадр з чоловіком. Пара позувала в полі на тлі заходу сонця. Анна була в рожевій сукні і на підборах, Іван тримав її на руках. Зірка постала спиною до об'єктива фотокамери і прикрила обличчя чоловіка, поруч з ними красувався червоний велосипед.

Нагадаємо, фронтмент групи ТВК Віктор Бронюк похвалився голим торсом після 30-кілограмового схуднення. Співак разом з родиною відпочиває в Майямі.

читайте такожУкраїнський шоумен Анатолій Анатоліч став жертвою американських бездомнихТакож раніше російська співачка Ірина Дубцова зменшила свої груди і похвалилася новими формами в купальнику.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти