StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал вперше показала свою справжню маму

27 лютого 2023, 14:10
Акторка з гордістю представила шанувальникам рідкісний кадр з особистих архівів, на якому зображена жінка, яка подарувала Кошмал життя.
Анна Кошмал
Анна Кошмал показала, як виглядає її мама / instagram.com/smorkovkina

Українська акторка, зірка серіалів Папік і Свати, Анна Кошмал ревно оберігає свою сім'ю від сторонніх очей. Це стосується не тільки її чоловіка, особистість якого так і залишається загадкою для шанувальників артистки, а й батьків.

Якщо про "кіносім'ю" Кошмал можна знайти що завгодно і без особливих зусиль, то про реальну сім'ю артистки відомо не багато: батько акторки, Сергій, військовий, а мама Тамара - педагог. У Анни також є старший брат, названий на честь батька.

Днями мама акторки відзначила День народження. Кошмал порушила своє правило, і в Instagram опублікувала рідкісне фото Тамари з особистих сімейних архівів. На знімку мама артистки веде за ручку маленьку дитину, ймовірно, Михайла, сина Анни.

відео дня

"У моєї матусі сьогодні День народження! Добра, мудра, талановита, розумна, легка на підйом. Мам, мені так з тобою пощастило! Ти стільки любові в мені зростила! Дякую! Люблю тебе!"- підписала знімок з дорогими серцю людьми зірка Сватів.

Тамара Кошмал з онуком
Анна Кошмал показала, як виглядає її мама / instagram.com/smorkovkina

Раніше американську акторку Дженніфер Лав Хьюітт заплювали за фотошоп і пластичні операції: зірка фільму "Серцеїдки" показала "чесне фото" - її не впізнали без макіяжу і фільтрів.

Також 41-річна світська левиця Періс Хілтон вперше показала обличчя новонародженого сина - вона назвала первістка незвичайним ім'ям і не може натішитися появі хлопчика.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти