StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Періс Хілтон вперше показала обличчя новонародженого сина

24 лютого 2023, 14:33оновлено 24 лютого 2023, 15:18
Пара щаслива стати батьками і, можливо, це не останній їхній малюк.
Періс Хілтон з сином
Періс Хілтон з сином / Instagram

Модель, актриса, бізнесвумен і світська левиця Періс Хілтон вперше похвалилася свіжими фото новонародженого сина, якого їй і її чоловікові народила сурогатна мама.

"Малюк Фенікс. Весь наш світ", - підписала фото новоспечена матуся. На фото, вона не соромлячись показала обличчя новонародженого малюка, а також поділилася зворушливими фото, на яких вона ніжно цілує свого первістка.

Сама Періс виглядає відмінно на фото, вона явно готувалася до фотосесії з малюком, ретельно підбираючи образ, макіяж і навіть колір лаку для нігтів.

відео дня

Періс Хілтон з сином
Періс Хілтон з сином / Instagram

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що теперішній чоловік солістки російської групи А-Студіо Кеті Топурії залишив вмираючу дочку і пішов з сім'ї. Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла друга дружина Льва Деньгова (його справжнє ім'я Павло Гузбанд). "Я і моя сім'я не кинули тебе і були з тобою до кінця... (на відміну від твого тата) і мені не соромно дивитися людям в очі, так як за мною правда", - написала мати померлої дівчинки.

Крім того, раніше українська актриса Дар'я Рибак, яка грала в таких популярних серіалах, як "Папік " і "Свати", вирішила познайомити підписників зі своїм новонародженим сином. Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Вона опублікувала фото новонародженого малюка, і навіть розсекретила його ім'я. "Тео - наша любов", - написала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти