StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сталевий прес української сцени: Анна Кошмал засвітила "кубики" в білому топі

9 лютого 2023, 19:32
Не багато хто може позмагатися із зіркою Сватів в атлетичності.
Анна Кошмал
Анна Кошмал показала рельєфний прес в білому топі / instagram.com/smorkovkina

Українська акторка, зірка серіалів Папік і Свати, Анна Кошмал повідомила про повернення до роботи - її театр готовий до гастролей по Україні, і артистка задіяна відразу в чотирьох спектаклях.

Кошмал повідомила радісну для себе і фанатів новину на своїй сторінці в Instagram. З початку повномасштабної війни шанувальники акторки із завмиранням серця очікували її повернення на сцену.

Анна не стала хвалитися афішами, а в якості ілюстрації додала власний фотопортрет в світлих тонах, який в черговий раз на її прикладі доводить - щоб бути карколомно привабливою, не обов'язково надягати ультракороткі прозорі вбрання. Досить залишатися самою собою.

відео дня

Так на знімку акторка постала в білому кроп-топі і джинсах. Вона закинула голову назад та прикрила очі, ніби від задоволення. На фото чітко видно рельєфний прес акторки. Таким тонусом м'язів, як правило, здатні похвалитися лише спортсменки.

Кошмал допомагає тримати себе у формі веганська дієта та регулярні заняття йогою.

Анна Кошмал
Анна Кошмал показала рельєфний прес в білому топі / instagram.com/smorkovkina

Раніше ретро-оголенням у власному виконанні поділилася російська телеведуча і пропагандистка Ксенія Собчак - показала своє розпусне фото з обкладинки журналу початку нульових.

Мистецтву хвалитися своїм тілом і не скочуватися в вульгарність Собчак варто повчитися в української співачки Тіни Кароль. Артистка також поворошила свої архіви і вивудила звідти пікантний кадр, на якому позувала без білизни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти