StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відома українська легкоатлетка показала патріотичний лук у стильній сукні-вишиванці

5 грудня 2022, 03:26
Марина Бех-Романчук продемонструвала глибину своєї любові до України в ніжному етнічному образі.
Марина Бех-Романчук
Марина Бех-Романчук примірила патріотичний лук у сукні-вишиванці / instagram.com/marynabekh

Українська легкоатлетка, яка виступає у стрибках у довжину, Марина Бех-Романчук своїм спортивним талантом відстоює честь нашої країни на міжнародних змаганнях. Часто вона виходить на доріжку з національним прапором на плечах.

І хоч зараз спортсменка продовжує спортивну кар'єру за кордоном, вона ніколи не забуває про своє коріння, і часто розповідає про те, що серцем вона завжди на рідних українських землях.

Нещодавно Бех-Романчук взяла участь у красивій фотозйомці в сучасній версії національного вбрання. Укупі з етнічними мотивами природна краса і привабливість легкоатлетки розцвіла ще більш буйним цвітом. Результатами вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Так в кадрі спортсменка з'явилася в довгій сукні-вишиванці вільного крою з невибіленої тканини з чорною вишивкою на рукавах і подолі. На ногах - чорні мюлі, на шиї - яскраво-червоні намиста в кілька рядів.

Свій патріотичний фотопорив Марина Бех-Романчук проілюструвала незабутнім віршем Володимира Миколайовича Сосюри "Любіть Україну!".

Раніше 59-річна зірка серіалу Район Мелроуз акторка Ліза Рінна знялася в облягаючому боді з глибоким декольте і чорних лакових ботфортах на шпильці.

Також провокаційним образом похвалилася 16-річна донька Ольги Фреймут - Злата Мітчелл посвітила пишними формами у Парижі у відвертих міні-шортиках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти