StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катя або Саша: Холостяк порівняв дівчат з яхтами і пояснив свій вибір

13 січня 2023, 14:41
Холостяк Алекс Топольський провів дивну аналогію і пояснив, за якими критеріями він вибирав собі дівчину.
Холостяк 2021
Холостяк 2021 / СТБ

Сьогодні, 13 січня, відбудеться фінал романтичного шоу "Холостяк", в рамках якого головний герой Алекс Топольський визначиться з вибором і нарешті віддасть обручку або учасниці Саші або Каті.

На своїй сторінці в Instagram, Топольський написав великий пост, де пояснив, як насправді вибирав собі другу половину.

За словами Топольського, до обох дівчат у нього були почуття. "Одного вечора, прогулюючись містом, я побачив дві яхти, прив'язані до причалу. Одна яхта гойдалася, її носило в різні боки, в ній була якась дикість, жага пригод, і всім своїм виглядом вона давала зрозуміти, що цієї мотузки недостатньо, щоб її утримати. Вона належить океану, в ній панує свобода, бажання життя, пристрасть до пригод, вона належить природі і цій стихії", - пише холостяк, маючи на увазі, швидше за все, Сашу.

"У той же час, на іншій стороні була прив'язана яхта, яка дуже плавно погойдувалася, нікуди не рвалася. Створювалося таке враження, що до неї був прив'язаний невидимий якір, який утримував її в цьому умиротворенні і спокої. Вона нікуди не поспішала, вона ніби розуміла, що це її простір і там комфортно", - порівняв він плавзасіб з Катею.

За словами Топольського, присівши неподалік, він занурився думками про ці яхти, і в голові прослизнула аналогія по відношенню до дівчат.

"Саша і Катя – абсолютно різні, у них різні принципи, різний світогляд, різні характери. І я з ними розкривався теж по-різному. З Сашею я впевнений, що непередбачуваність, спонтанність і пристрасть будуть основою наших відносин. Нудьгувати буде точно ніколи. У Саші дуже яскраво виражено пристрасне бажання вивчення всього нового. Вона любить і радіє життю, - це міцна нитка, що з'єднує її душу і серце зі Всесвітом. Вона - відмінний партнер по протоптуванню нових доріг в житті. Я переконаний, що з Сашею я буду залишатися вічно молодим. Вона буквально еліксир молодості і енергії", - поділився Топольський своїми спостереженнями.

"З Катею я відчував спокій, умиротворення, довіру і глибину. Саме цього мені не вистачало в Америці. Мені дуже імпонує її сім'я і виховання. Але теплота, любов, культура, що панують в її родині, передалися і самій Каті. Вона буде прекрасною мамою, яка зможе прищепити тільки найкращі цінності дитині. Її доброта лежить в основі її характеру – це мене дуже підкуповує", - небагатослівно описав він Катю.

"З Катею в мені прокидався романтик, з Сашею в мені вирувала пристрасть", - написав холостяк, який, вже зробив свій вибір.

Нагадаємо, раніше скандальна учасниця проекту "Холостяк" Олександра мудра, яка славиться своїми чварами і злими коментарями на проекті, висловила "цінну думку" щодо використання української мови в Україні.

Зокрема, вона вступила в перепалку зі своїми підписниками на своїй сторінці в Instagram. "Досить на нас нападати і ненавидіти за мову, якою ми говоримо", - заступилася мудра за російську мову, посилаючись на Конституцію України, де сказано про те, що держава сприяє вивченню іноземних мов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти