"Почали мені погрожувати": журналіст Таємного агента зробила відверте зізнання

10 червня 2020, 13:56
Журналіст-розслідувач Олександра Башкатова на проекті Таємний агент на Новому каналі поділилася своїми історіями про небезпеки роботи під прикриттям.
Олександра Башкатова
Олександра Башкатова / Новий Канал

У детективі можна побачити, як головний герой проникає в злочинну групу, щоб провести розслідування. Людей, які працюють під прикриттям, називають агентами. Вони можуть кілька місяців вести розслідування, щоб зібрати докази і документи. Журналісти проекту Таємний агент, який знімає Новий канал теж свої розслідування проводять під прикриттям. Вони влаштовуються на роботу в одну зі сфер споживання, щоб на власному досвіді показати, як працює ця галузь зсередини.

Журналістка з Нового каналу Олександра Башкатова порівняла роботу агента з Формулою 1.

"Це дуже небезпечно. Але без адреналіну розслідувань я вже не можу жити!" – зізнається дівчина Главреду.читайте такожЖурналісти виявили стафілокок в санаторії

відео дня

Олександра розповідає, що на перших роботах, куди вона влаштовувалася під прикриттям, було по-справжньому страшно.

Олександра Башкатова
Олександра Башкатова / Прес-служба Новий канал

"Завжди боялася, що мене можуть розсекретити. Одного разу я працювала на підприємстві в нічну зміну. Завод знаходився в сотні кілометрів від Києва. Тобто, там я могла розраховувати тільки на себе. І раптом "колега" мене запитав, не журналістка я? Зізнаюся, що таке несподіване питання ввело мене в ступор. Довелося відповісти на жарт, мовляв, ось моя камера, мікрофон, і я журналіст. Його реакція мене здивувала. Він посміявся, і ми пішли працювати далі", – згадала журналістка свої розслідування.

А ще Олександра розповідає, що одного разу її просили перезняти сюжет за гроші.

Олександра Башкатова
Олександра Башкатова / Прес-служба Новий канал

"Гарне розслідування – безцінне. Уявіть, коли я відмовилася перезнімати сюжет, вони почали мені погрожувати!", – каже журналістка.

Щоб дізнатися, для чого ризикують агенти проекту на Новому каналі - дивіться нові випуски шоу по понеділках щопонеділка о 19:00, щоб не пропустити найцікавіші розслідування журналістів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти