StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жіночий квартал в АТО: проїхали 2800 кілометрів для 10 концертів

30 серпня 2021, 17:34
Жіночий Квартал провів благодійний тур для потреб АТО і отруїв військовим ще одну машину в зону ООС.
Жіночий Квартал в АТО
Жіночий Квартал в АТО / прес-служба

24 серпня Україна святкувала 30 років незалежності. У ці святкові дні для України Жіночий квартал дав благодійні концерти на сході в зоні АТО. Артисти відвідали п'ять міст: Маріуполь, Авдіївка, Бахмут, Краматорськ та Сєвєродонецьк. Також заїжджали в частині до прикордонників, спецназу і до бійців сил спеціальних операцій з неформальними зустрічами для підтримки бойового духу захисників.

23 серпня, в День Державного прапора, актори виступили в Маріуполі. День Незалежності разом з бійцями Жіночий квартал зустрів в Авдіївці. Через два дні після цього місто знову обстріляли окупаційні війська.

"Ми відчуваємо величезну гордість і відповідальність, що в особливі для України дні ми були на Сході разом з військовими. Саме завдяки їм ми можемо дарувати радість і відчувати незалежність.читайте такожЗірка вікінгів Кетрін Винник оцінила святкування Дня Незалежності в Україні

відео дня
Жіночий Квартал в АТО
Жіночий Квартал в АТО / прес-служба

Це перший великий виїзд для Жіночого кварталу. Дівчатка дуже переживали. Але крім того, що вони дуже красиві, вони неймовірно сміливі і сильні. За п'ять днів дали 10 концертів. Коли ми їздили в частини, всі військові були не тільки глядачами, а й учасниками концертів – імпровізували, підспівували і танцювали разом з нами.

Жіночий Квартал в АТО
Жіночий Квартал в АТО / прес-служба
Жіночий Квартал в АТО
Жіночий Квартал в АТО-автомобіль від команди / прес-служба

Крім того, для потреб військових в зону ООС був відправлений ще один автомобіль від жіночого Кварталу, який став міцною точкою нашого благодійного туру", - прокоментував художній керівник жіночого кварталу Олександр Пікалов.

Концерти благодійного туру відбулися для військових, лікарів, волонтерів, сімей загиблих і зниклих, а також незахищених категорій громадян.

Всього актриси жіночого кварталу проїхали 2800 км по Східній Україні і дали 10 концертів (5 запланованих по містах і ще 5 спеціальних концертів у військових частинах). Концерт у Сєвєродонецьку відбувся на льодовій арені і зібрав 3700 глядачів і став наймасштабнішим у турі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти