StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Брюса Вілліса емоційно висловилася про стосунки чоловіка і Демі Мур

5 квітня 2023, 14:15
Емма Хемінг відверто розповіла, що думає про їх пару зараз.
Брюс Вілліс, Демі Мур
Брюс Вілліс та Демі Мур були одружені з 1987 по 2000 роки / instagram.com/demimoore

Американський актор Брюс Вілліс - дивовижний чоловік, адже йому вдалося зібрати навколо себе улюблених жінок, і уникнути неприємних конфліктів. З 2009 року він одружений на моделі і акторці Еммі Хемінг, разом з якою виховує двох доньок.

Однак велике місце в його житті також займають дочки від попереднього шлюбу, і сама дружина - акторка Демі Мур. І хоч вони розірвали романтичні стосунки в 1998 році (офіційно вони розлучилися лише два роки по тому), вони як і раніше залишаються сім'єю.

Мур завжди присутня на важливих сімейних подіях, які відбуваються в будинку Вілліс-Хеммінг, вона також активно підтримує ексчоловіка та його нинішню обраницю в боротьбі актора з важкою хворобою. Варто відзначити, що і між Еммою та Демі зав'язалися теплі стосунки.

відео дня

Більш того, нещодавно на своїй сторінці в Instagram Хемінг опублікувала романтичний знімок Мур і Вілліса періоду їх спільного життя. Фото вона підписала: "Так, я теж. Мені вони подобалися, коли були разом".

Демі і Брюс подобалися Еммі, як пара, але зараз вона впевнено виконує роль дружини і, схоже, ні на що б її не проміняла, навіть незважаючи на складності.

Брюс Вілліс, Демі Мур
Брюс Вілліс і Демі Мур зберегли теплі, сімейні стосунки/ instagram.com/emmahemingwillis

Раніше стало відомо, що американський актор, зірка кінотрилогії "Володар кілець", Елайджа Вуд вдруге став батьком - його партнерка, датський кінорежисер Метте-Марі Конгсвед, народила йому доньку.

Також дочку від американського підприємця і мільярдера Ілона Маска показала його колишня дружина - канадська співачка Граймс. Дівчатко з'явилося на світ вже після того, як пара розлучилася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти