StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чекала "русский мир" і окупантів у Києві: Анатоліч озвучив позицію мовчунки Maruv з приводу війни

4 грудня 2022, 10:33оновлено 4 грудня 2022, 11:42
Анатолій Анатоліч озвучив позицію співачки Maruv, яка замовчує про війну в рідній країні. Він заявив, що точно знає про її прихильність до "руського міру".
Анатоліч, Марув
Анатолій Анатоліч і Maruv / Колаж фото УНІАН

Відомий український телеведучий, шоумен і світський лев Анатолій Анатоліч досить жорстко окреслив позицію попспівачки Maruv, яка нічого не каже публічно про війну, розв'язану РФ проти України. Як розповів Анатоліч у своїх чергових Instagram-stories, він точно знає про прихильність зірки до"русского міра".

Мало того, шоумен каже, що Maruv радісно зустрічала б російських окупантів у столиці, якби їм вдалося зайти до Києва (а саме тут вона перебувала на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в лютому).

Анатоліч згадав про Maruv, коли поселив місто Павлоград – Дніпропетровська область) - місто, де народилася і виросла співачка. Зараз шоумен їздить з гуманітарною місією по прифронтових селах. Анатоліч розповів своїм фоловерам-Павлоград з початку війни вже неодноразово обстрілювався.

Мовчання Maruv про страждання рідного міста настільки обурило Анатоліча, що він вирішив негайно поділитися з передплатниками своїм гнівом. Як зазначив шоумен, до 24 лютого він досить часто спілкувався з виконавицею, однак після повномасштабного вторгнення РФ на Україну вона почала ігнорувати його повідомлення.

Чекала 'русский мир' і окупантів у Києві: Анатоліч озвучив позицію мовчунки Maruv з приводу війни

Нагадаємо, раніше співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість ганебним вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

2 вересня Тодоренко вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Міхалков). Мовчунню швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу ‒ шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

До того українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти