StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Заробітчанка" Ані Лорак знайшлася на містечковому святі в РФ

25 липня 2023, 16:16
6616
Голубка миру Лорак ретельно приховує, що до великих концерт-холів країни-агресора її не запрошують, і тепер їй доводиться задовольнятися малим.
Ані Лорак
Ані Лорак виступила на Дні металурга в Набережних Челнах / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак втратила прихильність як української, так і російської аудиторії абсолютно очевидним бажанням зберігати нейтралітет в тому, що стосується війни в Україні.

Через таку пасивність в країні-агресорі, куди артистка вирушила в пошуках кращого життя і більших гонорарів, на великих концертних майданчиках їй не раді, через що доводиться перебиватися випадковими заробітками.

Так нещодавно росЗМІ повідомили, що Лорак виступила на концерті, присвяченому Дню металурга в Набережних Челнах. У своїх соціальних мережах артистка цей концерт вважала за краще приховати, ймовірно, побоюючись чергової хвилі критики.

відео дня

Однак задумам співачки не судилося збутися: на своїй сторінці в Instagram її фото виклав організатор концерту, продюсер Борис Рубіновський, зі словами подяки.

До слова, на концерті в Набережних Челнах засвітився й інший український вокаліст - Олександр Панайотов, родом із Запоріжжя. Рубіновський також співпрацює з артистами-путіністами Ларисою Доліною, Філіпом Кіркоровим, Олегом Газмановим та ін.

Ані Лорак, Борис Рубіновський
Ані Лорак виступила на Дні металурга в Набережних Челнах / instagram.com/borisizh

Раніше Лорак отримала на горіхи за старе фото у вишиванці - у мережі співачку, яка під час війни в Україні залишилася в країні-агресорі, критикують за ностальгію за минулими часами.

Також Ані Лорак висміяли за новий образ, в якому її порівняли з 74-річним російським співаком Валерієм Леонтьєвим через схожість в зачісках. Хімічна завивка співачці виявилася не дуже до лиця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти