StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Заробити в РФ вона не проти": Вайкуле покликали розважити бізнесмена на корпоративі

1 березня 2023, 15:36
Російський журналіст звинуватив Лайму Вайкуле в тому, що вона підтримує Україну. Він вважає, що антипутінська позиція "закопує" співачку.
Лайма Вайкуле, Михайло Шахназаров
Російський журналіст звинуватив Вайкуле в тому, що вона заробляє на Росії / Колаж фото Instagram, скріншот з відео

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле може виступити на корпоративі у російського бізнесмена в РФ. Принаймні так стверджує російський журналіст Михайло Шахназаров, повідомляють росЗМІ.

Він натякнув на те, що попри антипутінську позицію, яку транслює Вайкуле, вона нібито "не проти заробити на Росії".

"Нещодавно одному бізнесменові в Москві запропонували:" Ти не будеш проти, якщо на корпоративі Лайма виступить?" Тобто заробити в Росії вона не проти", - сказав Шахназаров.

Він також цинічно заявив, що Вайкуле нібито "сама себе закопує" , коли говорить про підтримку України в кривавій війні, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін.

"Лайма - це така людина, це таке джерело "інтелекту". Сама себе лопатою закопує. Чув, що вона Собчак дала інтерв'ю. Так його ж потім будуть на цитати розбирати. А концерт в Тель-Авіві - це рівень нашого сільського ДК. Хто піде туди її слухати? Молодь там віддає перевагу ізраїльській естраді", - додав Шахназаров.

Раніше Лайма Вайкуле розвіяла чутки про те, що вона злягла з рецидивом онкології, якою перехворіла в кінці 80-их. У мережі давно говорять про те, що у виконавиці рецидив онкології. Більш того, кажуть, що артистка знаходиться в дуже важкому стані і що поруч з нею перебуває її подруга Пугачова.

Також російський співак-путініст, чия мама була українкою з Кременчука, внесений до бази Миротворець за виступи в анексованому Криму, Юрій Антонов назвав латвійську співачку Лайму Вайкуле недоумкуватою. Колись шанований артист опустився до бридких образ через те що Лайма заступилася за Аллу Пугачову, яку в РФ цькують за антивоєнну позицію її сім'ї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти