StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Запам'ятаю на все життя": Мішель Андраде зі свинями відпочила на Карибському морі

16 вересня 2021, 16:59
Співачка Мішель Андраде по-справжньому здивувала своїх шанувальників незвичайним відпочинком.
Мішель Андраде
Мішель Андраде вперше поплавала у Карибському морі / instagram.com/mishvirmish/

Підопічна Потапа, українська співачка Мішель Андраде вирішила відправитися на відпочинок на Карибські острови. Там виконавиця несподівано поплавала зі свинями. Артистка обіцяє, що такий відпочинок вона ніколи не забуде.

У своєму Instagram-акаунті дівчина, яка нещодавно стала ще й телеведучою програми Орел і Решка, розповіла, що зануритися в Карибське море їй вдалося вперше. Причому поплавати Мішель довелося з незвичайними тваринами - зі свинками. Таку пригоду вона обіцяє запам'ятати на все життя.

"Всі нормальні люди плавають з дельфінами, з рибками, з китами, з черепашками, навіть з акулами! А я вирішила перший раз пірнути у Карибське море і поплавати зі свинками. Запам'ятаю на все життя", - підкреслила Андраде.

Нагадаємо, у липні Мішель Андраде, яка раніше зізналася, що не готова зніматися в оголених фотосесіях, опублікувала свої фото в купальнику. На фотознімках дівчина показала струнку фігуру.

Після приїзду з відпочинку Андраде показала нову пікантну фотосесію, на якій продемонструвала свої стрункі ноги і стегна.

До речі, співачка Мішель Андраде також зізналася, скільки вона отримує за концерти. Як виявилося, продюсерський центр Потапа Mozgi Entertainment платить артистам по 10% від гонорарів. Однак, за її ж словами, суми можуть відрізнятися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти