StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Закопав однією фразою: принц Вільям висловився про Кейт Міддлтон

15 березня 2024, 11:49
Вільям дивно відреагував на відредаговане фото Кейт Міддлтон з дітьми.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Принц Вільям ненароком підколов Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Чоловік Кейт Міддлтон, яка нещодавно перенесла операцію і ховається від громадськості вже більше, ніж 2 місяці, принц Вільям викликав багато запитань через своє мовчання.

Після скандалу навколо нещодавнього фото Кейт з дітьми, яке викрили у фотошопі, Міддлтон взяла на себе відповідальність і дала коментар із цього приводу. А ось принц вирішив відмовчатися, за що його розкритикували багато ЗМІ.

Ба більше, Вільям публічно висміяв "креативні здібності" дружини, сам того не розуміючи, повідомляє PageSix.

Принц відвідав відкриття молодіжного благодійного центру в Західному Лондоні, де разом з дітьми прикрашав печиво. Виправдовуючи відсутність творчих успіхів, принц сказав:

"Моя дружина дуже креативна. Навіть мої спадкоємці креативніші за мене".

Здається, принц і сам не зрозумів, що ненароком підколов дружину, дедалі глибше закопуючи свою та її репутацію, але вже було пізно і журналісти рознесли цю заяву по багатьом ЗМІ.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Зазначимо, у соцмережах принца і принцеси нещодавно з'явилося перше фото Кейт Міддлтон після операції, але фанати запідозрили нечисте. Дуже уважні підписники запідозрили, що знімок відфотошоплений.

А також принц Вільям прокоментував так звані "теорії змови", пов'язані із загадковим захворюванням його дружини Кейт Міддлтон.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти