StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Відмовлюся від королівських обов'язків": Кейт Міддлтон прийняла рішення - інсайдер

14 березня 2024, 13:54
Після скандалу з відредагованою фотографією Кейт Міддлтон, з'явилися чутки, що принцеса збирається відмовитися від королівських обов'язків.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Кейт Міддлтон розлютила Вільяма рішенням / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцеса Кейт Міддлтон не на жарт тривожить шанувальників, адже після перенесеної операції вона ще жодного разу не з'являлася на публіці.

З кожним днем з'являється все більше чуток про те, що насправді відбувається з Міддлтон.

Інсайдер Radar Online заявив, що принцеса Уельська збирається відмовитися від королівських обов'язків.

відео дня

Він сказав, що досить близько знайомий із ситуацією в палаці.

"Постійна увага преси похитнула психічне і фізичне здоров'я Кейт, а галас, що виник після операції, тільки зміцнив її бажання відмовитися від королівських обов'язків", - зазначив інформатор.

Принцу Вільяму таке рішення не сподобалося, адже він готується незабаром стати королем.

"Вона знала, що після шлюбу з Вільямом її життя зміниться назавжди, але навіть у найбуйніших фантазіях не уявляла, що буде настільки напружено", - додав інсайдер.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає велику популярність у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Додамо, Кейт Міддлтон буде на генеральній репетиції кінного параду 8 червня, який відбудеться в Лондоні. Принцеса інспектуватиме підготовку до великого параду на честь святкування офіційного дня народження монарха.

А також принц Вільям прокоментував так звані "теорії змови", пов'язані із загадковим захворюванням його дружини Кейт Міддлтон.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти