"Посадити, розірвати на шматки": за смерть Легкоступової вимагають покарати її чоловіка

15 серпня 2020, 12:20
Подруга Валентини Легкоступова після звістки про її смерть висловилася про чоловіка співачки, і зажадала за трагедію покарати його.
Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова / Youtube

Подруга Валентини Легкоступової впевнена, що в смерті подруги винен її чоловік Юрій Фірсов, і вимагає розслідувати і покарати винуватця.

Подруга зірки 80-х Ольга Зарубіна емоційно висловила свою точку зору виданню 5-tv.ru .

Співачка Ольга Зарубіна буквально розридалася, дізнавшись про смерть Валентини Легкоступової. Вони близько дружили, разом гастролювали, і вона майже впевнена, що це Юрій Фірсов причетний до смерті співачки.

відео дня

"Невже це козел її, чоловік цей? Ніяк не можу зрозуміти, що відбувається. Як це можна було так впасти, щоб отримати таку величезну гематому, та я ніколи не повірю в житті, щоб людина так міг впасти. Стара людина може впасти ... У Я не маю слів! Я в шоці ", - схлипуючи, розповіла колишня дружина Олександра Малініна.

Вона заявила, що їй не подобався зовнішній вигляд третього чоловіка Валентини Легкоступової, і невтішно висловилася про нього.

"Є така професія фізіономіст, тобто по обличчю можна визначати людей. Щось якось мене бентежило ... Я останнім часом багато думала про неї. Не знаю, з чим це пов'язано. Його потрібно посадити, розірвати на шматки", - ридаючи заявила Зарубіна. читайте такожПомерла Валентина Легкоступова - причина смерті, біографія і пісні

Вона також зазначила, що в якийсь момент вирішила історію з травмуванням подруги піаром, але потім просто не повірила своїм вухам.

"Багато хто подумав, що це чорний піар. У нас же люблять так робити, я теж думала над цим. А потім зрозуміла, що ні. Не може бути такого піару. Не може людина піаритися на своєму здоров'ї. Це виключено. Нехай буде земля пухом . Нехай світла пам'ять про неї буде ", - сказала вона, і додала, що через смерть подруги тепер не зможе спати.

В даний час слідство вважає, що Валентина Легкоступова отримала травми, імовірно, впавши в своїй квартирі, її ніхто не бив.

"Слідство вважає, що співачка сама могла отримати травми в результаті падіння в квартирі", - пише КП.ру з посиланням на джерело.

Воно зазначило, що, ймовірно, до моменту отримання травми артистка з чоловіком не один день вживали спиртне. Слідчі також опитали дочку співачки Анетту Бриль і самого Юрія Фірсова.

Буквально за день до смерті співачки, дочка Валентини Легкоступова зазначила, що її сім'я не звинувачує Юрія Фірсова в побитті матері, тим більше, що немає ніяких доказів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти