StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

За підтримку і допомогу ЗСУ: трьох російських артистів покарають у РФ

12 вересня 2024, 12:58
724
У країні-терористі РФ хочуть збільшити список артистів-іноагентів.
Клава Кока, Бьянка, Jony
У РФ можуть визнати одразу трьох артистів іноагентами / колаж: Главред, фото: instagram.com/klavacoca/?img_index=1, instagram.com/biankarnb/, instagram.com/jony.me/

Російських виконавців Клаву Коку, Б'янку і Jony незабаром можуть визнати іноагентами в Росії, яка розв'язала страшну терористичну війну в Україні. А все через концерти артистів у Європі, організатори яких публічно підтримують ЗСУ і віддають частину зароблених грошей на допомогу Україні.

Як повідомляють російські пропагандисти, до Генпрокуратури країни-окупанта вже написали представники Федерального Проекту з Безпеки та Боротьби з Корупцією.

відео дня

"У жовтні минулого року артисти давали концерти в різних містах Німеччини, яка регулярно постачає озброєння Україні. За це отримували гонорари в євро. Організатори - сімейна пара Олексій і Надія Кінс. Перший про політику майже не висловлювався, а друга постійно засуджувала Росію, оскільки сама родом із Незалежної", - написано в повідомленні.

Артистів уже почали перевіряти і якщо все підтвердиться їх визнають іноагентами.

Кого можуть визнати іноагентами в РФ
Кого можуть визнати іноагентами в РФ / фото: скрін t.me/mash

Що таке іноагент у Росії?

"Іноземний агент" - статус, що присвоюється в Росії особам, які, за твердженням російської влади, отримують іноземну підтримку або перебувають під "іноземним впливом". З'явився 2012 року, його критикують як такий, що обмежує права людини в країні-окупанті Росії.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Олександру Волошину пошкодили машину в Польщі і він вважає, що це через те, що він українець. Також блогер-утікач уже перебрався до Іспанії, де розвиватиме бізнес і "із задоволенням платитиме податки".

А також зрадниця Регіна Тодоренко залишила чоловіка і дітей у РФ, а сама відвідала концерт Джастіна Тімберлейка у Франції. Як зізналася запроданка, вона здійснила свою мрію.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти