StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Горбунов і Катя Осадча назвали ім'я новонародженого сина

8 вересня 2021, 17:54оновлено 8 вересня 2021, 23:16
Телеведучі 1+1 розповіли, як назвали свого молодшого сина.
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов / instagram.com/gorbunovyuriy

Катерина Осадча народила третього сина 19 серпня, і на час залишила роботу зі своїм шоу Світське життя. З нею проводив час і допомагав у всьому чоловік Юрій Горбунов.

Вони приховували ім'я дитини, зазначивши, що ще не вибрали, і вирішують, як саме назвати.

Але в ефірі шоу Твій день ведучий шоу Танці з зірками і новоспечений батько Юрій Горбунов розповів, що пара вибирала з п'яти чоловічих імен, і в результаті зупинилася на імені Данило.

відео дня

"Я вважаю, що кожен чоловік повинен бути присутнім на пологах. Зумів зробити дитину - вмій і прийняти. Але до цього процесу треба бути готовим, я ходив на лекції, читав книги. Коли ти все знаєш і готовий, то це уривки загального щастя, яке до тебе приходять з народженням дитини. Єдиний недолік партнерських пологів - після них ти жінці все прощаєш, коли згадуєш, через що вона пройшла", - говорить Юрій Горбунов про партнерські пологи.

Пара вже виховує 4-річного сина Івана, а у Катерини Осадчої є ще дорослий син Ілля від попереднього шлюбу.

Про свій вік і досвід батьківства Юрій Горбунов каже: "Я це роблю в кайф. Сьогодні вночі ми прокидалися разів 6, звичайно, втомлені, але дуже щасливі. Я не дивлюся на свій вік, за внутрішніми відчуттями, мені 21, тільки знань зараз більше. У дорослому батьківстві більше свідомості і внутрішньої дисципліни".

Нагадаємо, що з 5 вересня почали виходити ефіри з Катериною Осадчою, яка повернулася до Світського життя, а Юрій Горбунов став ведучим прямих ефірів Танців з зірками.

"Перший ефір - це довгоочікувана прем'єра осені. Всі до неї дуже готувалися, і нарешті це сталося. Після ефіру вже вдома у мене було відчуття, що я повернувся з космосу. Це було неймовірно", - сказав Юрій Горбунов.

Катерина Осадча після пологів змінила графік виходу Світського життя. Тепер шоу виходитиме по неділях о 18-30.

Шоу Танці з зірками йде на 1+1 щонеділі о 21-00 в прямому ефірі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти