StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юна дівчина Остапчука зізналася, чи була вона його коханкою під час шлюбу з Горняк

22 лютого 2023, 15:24
Полтавська чесно відповіла, чи почалися її стосунки тоді, коли шоумен був ще в офіційному шлюбі.
Володимир Остапчук, Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучилися восени 2022 / instagram.com/vova_ostapchuk, instagram.com/kristygor

Український шоумен і ведучий Володимир Остапчук розлучився з блогеркою і нотаріусом Христиною Горняк у жовтні 2022 року. Разом вони були два роки і справляли враження дуже щасливої пари.

Однак влітку в ЗМІ стали просочуватися чутки про їх розставання. І хоч саме подружжя розлучення не коментувало, дуже скоро стало зрозуміло: Остапчук і Горняк не разом.

До того ж шоумену стали приписувати роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Взимку їхні стосунки підтвердилися, і тепер нову обраницю Остапчука засипають питаннями про ведучого, а шанувальники Горняк звинувачують її в розлученні.

відео дня

Однак Полтавська не дає себе ображати. На своїй сторінці в Instagram дівчина заявила, що не будувала романтичні стосунки з Остапчуком, поки він був одружений. "Я б ніколи не дозволила собі мати стосунки з одруженим чоловіком. Я поважаю і себе, і інших жінок (поки вони не починають не поважати мене)", - пише Катерина.

На підтвердження своїх слів вона також висловила свою думку про зради. "Пробачити зраду - це відтягнути момент розставання й забрати в себе можливість стати щасливою раніше", - вважає Полтавська.

Катерина Полтавська про стосунки з Остапчуком
Катерина Полтавська спростувала чутки, що її стосунки з Остапчуком почалися до його офіційного розлучення з Горняк / instagram.com/poka.tya

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти