StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я тебе сильно": Дантес зізнався в любові Кацуріній

28 квітня 2023, 22:59
Співак написав довгий пост, який присвятив іменинниці Даші Кацуріній.
Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Володимир Дантес, Даша Кацуріна / instagram.com/vladimirdantes, instagram.com/dasha_katsurina

Український співак Володимир Дантес зворушливо привітав свою подругу Дашу Кацуріну з днем народження. Співак не просто поділився спільним фото з Кацуріною, а навіть зізнався їй у коханні.

"У нас майже немає спільних фотографій. Це селфі зроблено влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємося. Але в цьому і є якась наша особливість...у нас немає часу на це. Ми намагаємося насолодитися один одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно", - написав Дантес на своїй сторінці в Instagram.

Дантес з Кацуріною
Дантес з Кацуріною / Фото Instagram

Також він додав, що бажає Даші більше спільних фото з ним. Фото також прокоментували селебріті. Зокрема Олексій Дурнєв обмежився лише сердечками-емодзі, а телеведуча Раміна написала одне слово: "Красиві".

відео дня

Нагадаємо, раніше український ресторатор Міша Кацурін зворушливо привітав з днем народження свою кохану, співачку Надю Дорофєєву.

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці в Instagram. "Квіточка народилася", - написав Кацурін, супроводивши фото Дорофєєвої, яка ніжиться в ліжку. Кацурін також засвітив букетик, який вранці презентував своїй коханій.

Крім того, раніше на своїй сторінці в Instagram Дорофєєва виклала серію фотографій в новому вбранні. На одному зі знімків вона ненавмисно "засвітила" кільце на безіменному пальці - фотографувала свій манікюр, який гармонійно поєднувався з її прикрасою від відомого бренду.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти