StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я раніше пукав мимоволі, тепер же - тільки згадавши вас": зірка Кухні підколов росіян

9 лютого 2023, 23:39оновлено 10 лютого 2023, 11:28
Дмитро Назаров дотепно припечатав тих, хто критикує його за від'їзд з РФ.
Дмитро Назаров
Дмитро Назаров розповів, що думає про тих, хто критикує його за невтішні відгуки про російський уряд / instagram.com/dmitry_nazarov_official

Російський актор Дмитро Назаров був звільнений за відверту критику кривавої путінської влади з МХТ ім. Чехова. Недовго посумувавши, артист продовжив писати антивоєнні вірші та іронічні пісні про бруд і дурниці, яку пропагують в РФ.

Також він, за прикладом багатьох незгодних з війною в Україні російських діячів культури, перебрався до Ізраїлю, де успішно продовжує творити і займатися акторською діяльністю.

Новину про від'їзд Назарова радикально налаштовані любителі "русского мира" сприйняла з азартом. Деякі навіть опустилися до образ - писали гидоту на сторінці актора в Instagram.

відео дня

На один з таких випадів Назаров відповів солоним жартом у віршованій формі, який в росЗМІ на свою адресу сприйняли всі посіпаки директора країни-агресора, мовляв владу не поважає та плює на співвітчизників.

Сам же актор був настільки задоволений власним дотепом, що навіть поділився ним в сторіс. "Ви тепер задоволені, відригнувши цей маленький бруд? Я раніше пукав мимоволі, тепер же буду, тільки згадавши вас", - відповів артист на образу.

'Я раніше пукав мимоволі, тепер же - тільки згадавши вас': зірка Кухні підколов росіян
Дмитро Назаров розповів, що думає про тих, хто критикує його за невтішні відгуки про російський уряд / instagram.com/dmitry_nazarov_official

Раніше популярна американська модель Капріс Буре зробила скандальну заяву щодо президента країни-агресора Путіна - вона запропонувала відправити йому свої голі фото, в надії, що вони доведуть його до інфаркту.

Також українська актриса Наталка Денисенко жорстко відповіла тим, хто критикує її за спроби жити нормальним життям, поки її чоловік, актор Андрій Федінчик, на фронті.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти