StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я прошу вас, давайте зупинимося!": українська співачка Світлана Лобода закликала "зупинити війну"

28 лютого 2022, 16:36оновлено 28 лютого 2022, 17:40
Артистка звернулася до російських підписників: "Наше життя на волосині. Україна з кожною секундою втрачає людей. Але ми ж всі хочемо миру".
'Я прошу вас, давайте зупинимося!': українська співачка Світлана Лобода закликала 'зупинити війну'
Лобода назвала себе українською співачкою, а Україну - своєю батьківщиною / instagram.com/lobodaofficial

Українська співачка Світлана Лобода, яка останні чотири роки жила в Росії, звернулася до своїх фанатів з проханням зробити хоч щось, щоб війна в Україні припинилася.

Співачка записала відео, в якому на межі істерики розповідає, що в Києві зараз знаходяться її близькі, яким вона не може допомогти.

"У моїй країні, Україні, відбувається повномасштабна війна, людей вбивають, люди змушені ховатися по підвалах, їм нічого їсти, з ними маленькі діти. Багато хто намагається збігати, під кулями, під ракетами.

відео дня

У мене в Києві моя сім'я, мій тато, моя сестра, мої брати, мої тітки, дядьки, бабусі і дідусі. І вони всі ховаються в гаражах, підвалах, метро, тому що вивезти їх поки не можемо. Тому що це дуже небезпечно", - каже артистка.

Потім вона звернулася до своєї російської аудиторії з проханням про допомогу: "Я вас дуже прошу. Ті, хто може, зупиніть цей жах. Адже ми всі маленькі люди, ми нічого не можемо. Але є люди, які вершать долі, і можуть зробити все, щоб все це пекло закінчилося. Це глобальна катастрофа для всього світу. І до чого ми прийдемо - незрозуміло. Наше життя на волосині. Україна з кожною секундою втрачає людей. Але ми ж всі хочемо миру.

Серед моїх підписників 10 млн росіян. Я благаю вас - давайте всі зупинимося".

Втім, у своїй слізній промові вона жодного разу не згадала про те, що ж сталося насправді - не назвала ім'я агресора Путіна, і не розповіла про те, що саме російські війська вторглися в Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти