StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дантес після свят потрапив до лікарні: що сталося

5 січня 2024, 02:40
616
Відомий поп-співак Володимир Дантес налякав шанувальників, показавши в мережі фотографію, на якій він лежить в лікарні під крапельницею.
Дантес
Дантес після новорічних свят опинився в лікарні / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український попспівак, шоумен і комік Володимир Дантес змусив фанатів помітно похвилюватися за нього. В Instagram-stories артист опублікував фото, яке було зроблено прямо на лікарняному ліжку.

Співак показав, що до його руки був приєднаний катетер, в якій надходила рідина з крапельниці. Шанувальники шоумена вже почали хвилюватися, чи все з ним добре і чи не сталося що-небудь з його здоров'ям.

Втім, в наступному пості Дантес недвумислено натякнув, що йому для профілактики поставили вітамінну крапельницю ‒ мовляв, дуже корисно для організму, особливо після свят. І він нібито замовив аналогічну процедуру і своїй коханій - Даші Кацуріній.

відео дня
890

"Що Ви знаєте про топові післясвяткові побачення? Подарував Даші Кацуріній похід на вітамінну та очисну крапельницю", - написав Дантес.

Нагадаємо, раніше Дорофєєва розповіла смішну історію, як Міша Кацурін робив їй пропозицію. Крім того співачка розкрила, чи стала вона після весілля брати прізвище чоловіка.

Також Надя Дорофєєва відповіла на хейт через весілля з Кацуріним, який почався ще коли про їх роман ходили лише непідтверджені чутки. Зараз критика обрушилася на пару з новою силою.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти