StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Висновок - берегти себе": Катя Осадча потрапила до лікарні

6 травня 2024, 18:12
44106
Популярна ведуча зізналася, чому ходить із забинтованою рукою.
Катя Осадча із сім'єю
Катя Осадча новини - Катю Осадчу госпіталізували / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча у своєму блозі в Instagram не на жарт налякала підписників - дедалі частіше в кадрі вона почала з'являтися з перебинтованим передпліччям. Від прямих відповідей на запитання, що ж з нею сталося, Осадча ухилялася.

Однак тепер, коли її стан, вочевидь, стабілізувався, вона розповіла, що загриміла в лікарню. Кілька днів ведуча провела під крапельницями в лікарняній палаті. Головною розвагою її в той момент було спостерігати у вікно за здоровими і щасливими людьми.

Осадча показала знімки з лікарні - нічні коридори, руку з катетером, чоловіка, який приходив її провідати. Бездіяльність засмучувала Катю, але робота на виснаження, судячи зі слів ведучої, стала одним із чинників її госпіталізації.

відео дня

"Ви питали про бинт на руці, розповідаю. Вдруге в житті (перший був в три роки) лежала в лікарні. Висновок - берегти себе. Стежте за своїм станом, своїм здоров’ям, не нехтуйте зайвий раз звернутися до лікаря. Тиждень лікарняний. Дякую неймовірним лікарям, медсестрам і всім хто турбувався, лікував і переживав", - написала Катя Осадча у своєму блозі.

Катя Осадча
Катя Осадча новини - Катю Осадчу госпіталізували / instagram.com/kosadcha

Хто така Катя Осадча

Катерина Осадча - українська журналістка, телеведуча і модель. Найбільш відома, як ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". У шкільні роки (з 13 до 18 років) працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, у 18 років повернулася на територію України.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що відома українська співачка Альона Омаргалієва втратила дитину. Артистка, яка вже виховує сина, зізналася, що минулого літа в неї стався викидень.

Також український ведучий Володимир Остапчук розповів, що загримів до лікарні з "емоційним" діагнозом. Карету швидкої допомоги він викликав цілих три рази.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти