StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обрала свій вектор розвитку": Maruv планує повернутися до РФ - ЗМІ

10 жовтня 2023, 22:34
Марув робить боязкі спроби відновити свою популярність, але випускає "продукт", орієнтований на країну-агресора.
Maruv
Maruv планує повернення в Росію / колаж: Главред, фото: instagram.com/maruvofficial

Співачка українського походження Maruv (справжнє ім'я – Анна Корсун) ніколи публічно не висловлювалася щодо війни в Україні. До вторгнення країни-агресора вона була лояльна до рф, де намагалася побудувати музичну кар'єру - українську сцену вона лаяла.

Більше року Марув зберігала повне мовчання, проте зараз вона знову стала випускати музику. Треки під офіційним псевдонімом та під своїм альтер-его Sharlotta Ututu вона активно просуває на майданчиках країни-агресора, ймовірно, з метою повернутися туди незабаром.

Про це заявив Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі. Шляхом нехитрих обчислень блогер прийшов до того, що співпраця співачки-мовчунки з організаціями рф автоматично робить її спонсором війни.

відео дня

"Тобто команда MARUV вкладає кошти в рекламу на російській платформі. Ми розуміємо, що податки йдуть до країни-агресорки, а потім із цих податків вираховуються кошти і летять ракети на Україну. Тобто можна абсолютно офіційно сказати, що співачка MARUV зараз таким чином підтримує грошима російський терор проти своєї ж батьківщини", - розповідає Беспалов про співпрацю Корсун з "Вконтакте".

Заяви про нинішнє місцеперебування Марув будуються лише на його здогадах, проте блогер переконаний, що співачка, за прикладом Оксани Байрак, Анни Асті, Ані Лорак та ін., дуже скоро спливе в країні на болотах.

"Можливо, зовсім скоро побачимо артистку на одній із російських музичних премій... Аня Корсун зрештою обрала свою позицію, обрала свій вектор розвитку як російської співачки українського походження. MARUV повертається на російську сцену. Саме тому зʼявилися релізи російською, активна реклама в "Вконтакте", - вважає Беспалов.

Раніше пропагандисти зганьбилися фейком про Олену Зеленську. Першу леді нібито "викрили" в покупці коштовностей на суму понад мільйон доларів, а також в грубому ставленні до обслуговуючого персоналу.

Також "кавказька полонянка" Наталія Варлей видала дичину про окупований Донбас. Нескладною, погано продуманою брехнею акторка виправдовує війну в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти