StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви - вбивці": соліст "Бі-2" жорстко вилаяв фанатів-путінців

12 травня 2023, 11:09
Відомий білоруський / російський рок-музикант, фронтмен рок-групи "Бі-2" Льова поставив на місце пропутінських фанатів.
Лева Бі-2
Лева Бі-2 / колаж Главред, фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Легендарний російський рок-музикант і соліст колективу "Бі-2" Лева (справжнє ім'я − Єгор Бортник) влаштував конфлікт з фоловерами на своїй сторінці в Instagram.

По-перше, музикант написав, що ні за що не повернеться в Росію –в тому числі і з концертами. Далі, Лева Бі-2 відповів на кілька інших коментарів. Конфлікт стартував, коли один з підписників привітав музиканта з Днем Перемоги. Після цього в коментарях почалася суперечка, в ході якої музикант назвав росіян вбивцями.

"Ви - вбивці. Ви перекреслили всі свої досягнення. Та й досягнення були спільними з Україною та Європою. Все, що викликає зараз путінська Росія, тільки огиду і гидливість [...]. Я жодного слова забирати не збираюся. Путін і вся його розумово відстала шваль знищила нашу країну. Читайте ваші" мракобісні "лекції у військкоматі", — з явним обуренням написав Лева Бі-2.

відео дня
Коменти
Коменти
Коменти

До слова, зараз група "Бі-2" гастролює по США. Як пишуть російські ЗМІ, раніше у колективу був запланований концерт в Москві на 10 червня, проте зараз на сайті групи інформації про нього немає - два найближчих виступи, згідно з розкладом, повинні пройти 28 травня в Нью-Йорку і 11 червня в Ташкенті.

Нагадаємо, раніше відомий російський комік і опозиціонер Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти