StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви можете тільки триндіти": скандальна блогерка накинулася на Притулу

26 серпня 2023, 00:23
Блогерка, яка веде світський спосіб життя образилася на справедливе зауваження волонтера номер 1 в Україні - Сергія Притулу.
Блогерга Верба продовжує хвалитися своїм достатком
Блогерга Верба продовжує хвалитися своїм достатком / Колаж Главред. Фото Instagram / verbaaa.verbaaa

Скандальна українська блогерка Юлія Верба, яка стала популярною завдяки покупці дорогого Мерседеса і нескінченним хвастощам в соціальних мережах, потрапила в черговий скандал.

Цього разу блогерка звинуватила популярного українського волонтера і ведучого Сергія Притулу в тому, що той нічого не робить, пише ТСН.

Почалося все з того, що блогершу з чималою аудиторією "розпекли" комік Антон Тимошенко і волонтер Сергій Притула. Вони, зокрема, звернули увагу на те, що вона живе так, ніби в Україні і не було війни. У неї немає постів про те, що Росія напала на Україну, а також про те, що потрібно донатити на ЗСУ.

відео дня

"Ця блогерка, у якої мільйонна аудиторія, і вона, що називається "живе життям". Я зайшов на її сторінку. Думаю, у неї повинні бути якісь збори. Я гортав усі ці пости - ні. Я вже сиджу і розумію, що я злюся на Юлю Вербу, а я не повинен цього робити. У неї фото – я в машині, я в басейні, я, я, я... і думаю перегляну збережені сторіс, там сто відсотків є збережений збір. Вона говорить, як є, вона просто живе життя і цього достатньо", — сказав Тимошенко.

Верба ж продовжує рекламувати бренди, тусуватися по ресторанах, хвалитися мільйонними авто і нюхати троянди на камеру.

Тим часом, докір зачепив "гламурну" Юлю з Івано-Франківська і вона вирішила відповісти. Виявляється, вона "донатить" і "не мало".

"Знаєте, чому мене жодним чином не зачіпає хейт, що я не допомагаю армії? Тому що я доначу просто сотні тисяч гривень. Але тихенько. Тому що роблю це не для збережених сторіс або щоб для когось бути хорошою і щоб мене гладили по голові. Я роблю це тихенько, з чистою совістю для себе і для своєї країни... А ви можете тільки триндеть (неценз. - авт.), тому що думаєте, що знаєте все. Але уявляєте, є люди, які донатять і не кричать про це в кожній сторіс. Впевнена, що я доначу в рази більше, ніж кожен мій коментатор, але я ніколи не мірялася, і не робила це і не буду робити, я тихо живу, якщо доначу на збори, то відразу по 100 тисяч, просто не хвалюся цим, для мене це не є чимось крутим, чим потрібно хвалитися", - спробувала виправдатися блогерка.

Нагадаємо, раніше Главред писав про те, що 20-річна українська блогерка Юля Верба купила нову машину Mercedes-Benz S 580 2023 року випуску. Її вартість становить 7-10 мільйонів гривень.

Раніше також українська блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська Юлія Вербинець розкрила свої нові стосунки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти