StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слідом за Пугачовою: російську зірку 90-х перевіряє прокуратура за засудження війни

15 жовтня 2022, 00:22
10312
Співачка хутко закрила свою сторінку в соціальній мережі.
Наталія Ветлицька
Наталія Ветлицька теж не пішла на угоду з совістю

У Росії продовжують ганятися за людьми, які сміють виступати проти терористичного режиму Путіна і засуджувати його дії і вбивства українців.

Тепер там взялися за зірку російської естради 90-х років Наталю Ветлицьку. Зокрема, керівник Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталій Бородін написав листа генпрокурору РФ. У ньому ображений чиновник поскаржився на зірку, зажадав провести перевірку і притягнути її до відповідальності за статтею про "дискредитацію ЗС РФ".

Росіянину не сподобалося, що Ветлицька не підтримує війну, а також підтримує Пугачову, яка відкрито засуджує дейтсвія російської влади.
До слова, акаунт співачки в Instagram зараз закритий. Мабуть, на співачку накинулася армія шанувальників Путіна і війни.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо, що телеведучого Отара Кушанашвілі ледь не забили до смерті бандити. Він зазначив, що "замовити" його могли або Алла Пугачова, або Наталія Ветлицька.

Телеведучий вважає, що таким чином співачки могли помститися йому за невтішні висловлювання на їхню адресу.

"Після хамських виступів на адресу всіх, розбирання біля під'їзду завершилося побиттям. Мене постригли, поставили на коліна, приставили пістолет... Клянусь пам'яттю мами. Думаю, це була або Алла Пугачова, або Наталія Ветлицька. Якщо Алла Борисівна, то не схоже на велику артистку, а Наталя-дуже емоційна", - цитує Кушанашвілі teleprogramma.pro.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти