StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всім страшно": Позитив розповів, чи готовий вирушити воювати на фронт

3 серпня 2023, 11:30
Співак Олексій Завгородній з псевдонімом Позитив розповів, чи готовий відправитися на фронт - і заявив, що боїться залишити своїх рідних.
'Всім страшно': Позитив розповів, чи готовий вирушити воювати на фронт
Завгородній зазначив, що його оточення вкрай сильно змінилося після вторгнення РФ в Україну.
/ колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український попспівак Олексій Завгородній (він же Позитив / Positiff) розповів, чи готовий відправитися на фронт битися з російськими окупантами. Про це розповів в інтерв'ю для проекту Слави Дьоміна.

"Це наша місія захищати наш дім, землю. Всім страшно. А кому не страшно? Я боюся залишити своїх рідних. Я був у сірій зоні", - пояснив він.

Завгородній зазначив, що його оточення вкрай сильно змінилося після повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну.

відео дня

"Хтось відсіявся, але в позитивну сторону точно. З Даніелем Салемом спілкуюся. Що стосується Потапа, я не відчуваю ніякої різниці між тим спілкуванням, коли він приїжджав і зараз. Ми на зв'язку", – сказав він.

Завгородній також зазначив, що деякий час вже не бере участь у складі попгурту MOЗGI.

"Я зараз сольний виконавець Позитив. Ніякого відношення до цієї групи не маю зараз. Не знаю, що з нею", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джастін Бібер та Хейлі Болдуін очікують первістка-таке припущення зробила преса і шанувальники після свіжих фото і Відео моделі з кругленьким животиком.

Також таблоїди публікують незвичайну заяву французької співачки Афіди Тернер: невістка Тіни Тернер буде народжувати від її загиблого сина. Таким чином вона сподівається побороти тугу за мертвим чоловіком.

До того російський гуморист Максим Галкін, який підтримав Україну у кривавій війні з Росією, показав несподіване фото своєї дружини Алли Пугачової. На фото співачка і дружина Галкіна танцює в легкому літньому платті, грайливо піднімаючи поділ.

"Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", - підписав фото сам гуморист.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти