StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Цей досвід - він трансформує": Коля Серга оцінив військову службу Віталія Козловського

29 липня 2023, 17:04
952
Музикант-військовий Коля Серга прокоментував службу свого колеги, співака Віталія Козловського і розповів, які трансформації в ньому помітив.
Серга, Козловський
Серга уважно стежив за тим, як Козловський проходить бойову підготовку / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український музикант Коля Серга, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, прокоментував недавню мобілізацію на службу свого колеги ‒ попспівака Віталія Козловського. Про це Серга заявив в інтерв'ю Олесі Бацман.

"Зараз він на своєму шляху. І я бачу, я іноді підглядаю в соцмережах, він трансформується. Цей досвід - він трансформує. Я думаю, якийсь час точно Віталій побуде на фронті, на передовій. А там подивимося", - розповів він.

Серга зізнався, що уважно стежив за тим, як Козловський проходить бойову підготовку на полігонах ЗСУ.

відео дня

"Поки не розумію. Не можу відповісти на це питання. "Культурний десант" зараз складається переважно з артистів-військовослужбовців, які були, в першу чергу, військовослужбовцями, а в другу чергу артистами. Ми коли прийшли до лав ЗСУ, ми навіть не могли подумати, що коли-небудь доведеться знову співати", ‒ сказав він.

Нагадаємо, у червні 2023 року український співак Віталій Козловський отримав повістку. У пресслужбі артиста повідомили, що він відвідав військкомат і успішно пройшов військово-лікарську комісію, і чекає відправки в частину.

Через тиждень Козловський попрощався з цивільним життям, і змінив мікрофон на зброю, з якою він захищатиме країну від окупантів. Сам співак такими метаморфозами не засмучений.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти