StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Усе як із Діаною: брат принцеси наляканий зникненням Кейт Міддлтон

18 березня 2024, 13:04
Брат принцеси Діани дуже схвильований зникненням Міддлтон і розмовами з цього приводу.
Принцеса Діана, Кейт Міддлтон
Брат принцеси Діани переживає за Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: royal.uk/, instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон кілька місяців тому перенесла операцію на черевній порожнині, після чого так і не з'являлася на публіці. Уже кілька тижнів тривають розмови в мережі, що Кейт і зовсім зникла.

Брат принцеси Діани Ерл Чарльз Спенсер дав інтерв'ю BBC і поділився своїми думками щодо зникнення Кейт.

відео дня

Коли ведуча почала ставити йому запитання про теорії змови в ситуації зі зникненням Міддлтон, чоловіка це зовсім не розсмішило.

"Я справді турбуюся про те, що трапилося з правдою", - сказав Ерл Чарльз Спенсер.

Також Спенсер порівняв конспірологічні теорії навколо зникнення Кейт Міддлтон із тим, що сталося і з його сестрою. Стверджуючи, що Кейт потрапила під такий самий тиск з боку преси, як і Діана.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Нагадаємо, у соцмережах Кейт Міддлтон і принца Вільяма нещодавно з'явилося перше фото Кейт після операції, але фанати запідозрили нечисте. Дуже уважні підписники запідозрили, що знімок відфотошоплений.

А також піддані королівської сім'ї відзначають, що Вільям виглядає досить похмурим, адже на нього звалилися всі обов'язки. Також він перестав давати будь-які коментарі про Міддлтон.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти