StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Впала в дитинство: Ані Лорак дала безглузду пораду, як підняти собі настрій

3 березня 2023, 13:50
Незрілість Куєк навіть в таких простих питаннях викликала обурення в мережі.
Ані Лорак
Ані Лорак розповіла, як піднімає собі настрій / instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак продовжує з азартом демонструвати, що завжди є, куди падати нижче. Після її мовчання про війну в Україні, і послужливого плазування перед країною-агресором, артистка-зрадниця вирішила, що прийшов час випустити нову пісню. Природно, російською мовою. Природно, з російськими акторами в кліпі.

В рамках рекламної кампанії своєї горе-творчості Лорак прийшла на одне з російських радіо, де дала інтерв'ю про нову пісню. Втім, відповіла вона і на кілька особистих питань. Фрагменти бесіди потрапили в Instagram.

Зокрема ведучий запитав у співачки, як вона справляється з поганим настроєм, і попросив поділитися своїми зірковими лайфхаками. Відповідь Лорак збентежила своєю безглуздістю і незрілістю.

відео дня

Так, 44-річна артистка заявила, що розвіяти смуток їй допомагають... кривляння. "Ой... Ну... Як я підіймаю собі настрій? По-перше, сама себе смішу. Тобто я дивлюся в дзеркало і строю якісь пики", - розповідає Лорак.

Втім, ця відповідь, напевно, перша правда з вуст співачки за останній рік, коли вона тільки те й робила, що "строїла пики", замість того, щоб скористатися своєю популярністю, та відкрито засудити рф за розв'язану в Україні війну.

Ані Лорак
Ані Лорак розповіла, як піднімає собі настрій / instagram.com/loveradioofficial

Нагадаємо, Ані Лорак раніше, на 11-му місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

До того артистка-запроданка скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, уроджена Кароліна Куєк поки замовчує.

Цікаво, що її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти