StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Зеленський вперше розкрив, де переховуються його діти під час війни

8 червня 2023, 19:32
Зі спадкоємцями президент України і перша леді вчинили, всупереч страху, по справедливості.
Володимир Зеленський та Олена Зеленська з дітьми
Володимир та Олена Зеленські з дітьми залишаються в Україні під час війни / колаж: Главред, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Президент України Володимир Зеленський, як і будь-який український батько, під час повномасштабної війни в країні турбується про благополуччя своїх близьких. Втім, про те, що він відповідає за цілу націю, Володимир Олександрович також не забуває.

В інтерв'ю для німецького видання Bild президент вперше оприлюднив, де зараз перебувають його діти - 18-річна донька Олександра та 10-річний син Кирило. На відміну від дітей політиків в країні-окупанті, які живуть в своє задоволення, купаються в розкоші і відпочивають на дорогих світових курортах, Зеленські були та залишаються в Україні.

"Мої діти в Україні, синові 10 років, і він в Україні. Його могли відвезти за кордон, але ні я, ні моя дружина про це навіть не думали. Поки інші діти вмирають, чи повинні наші діти їздити за кордон і засмагати на пляжі? Це було б несправедливо", - каже гарант.

При цьому Володимир Олександрович не заперечує: і він, і перша леді, Олена Зеленська, і самі спадкоємці президентського подружжя дуже бояться за життя один одного. "Ми любимо один одного і дуже важко уявити життя один без одного", - додає він.

Дивіться репортаж про Олену Зеленську, яка в ролі першої леді України стала прикладом для всього світу:

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти