StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Остапчук висловився про особисте життя після новини про розлучення

27 жовтня 2022, 19:49
Шоумен дав коментар з приводу заплутаної історіії, героями якої став він та його дружина.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук прокоментував розлучення з Христиною Горняк / instagram.com/vova_ostapchuk/

Український теле-і радіоведучий і шоумен Володимир Остапчук видалив сторінки з соціальних мереж після того, як в ЗМІ з'явилася новина про його розлучення з другою дружиною - нотаріусом Христиною Горняк.

Чутки про розлад в парі ходили вже кілька місяців, а нещодавно людина з близького оточення пари підтвердила - Володимир і Христина більше не разом.

Ба більше, мова йде не про звичайну сварку, яка час від часу може трапитися в будь-яких відносинах. Інсайдер стверджує, що Остапчук і Горняк офіційно розлучилися ще кілька тижнів тому.

відео дня

І як би не просили Володимира і Христину шанувальники, зіркова пара продовжує зберігати вперте мовчання про те, яка кішка пробігла між ними.

У коментарі для ТСН, який шоумен дав після новин про його розлучення, Остапчук знову ухилився від теми: "Я не даю коментарі з приводу особистого життя, у мене все добре, дякую за розуміння".

Раніше популярний український телеведучий Андрій Бєдняков поділився радісною новиною - він став батьком вдруге. Його дружина і колега Анастасія Коротка подарувала йому сина.

Також спортсменка, співачка, модель і колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова розповіла, коли до неї прийшло усвідомлення, що вона з мером Києва більше не сім'я, і назвала причину розлучення.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти