StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Володимир Дантес зізнався, чому не одружується з Дашею Кацуріною

5 вересня 2023, 11:59
2055
Після весілля Дорофєєвої і Кацуріна багато хто очікував, що і ця парочка поспішить під вінець.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Володимир Дантес розповів, чому поки не думає про весілля з Дашею Кацуріною / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

У червні 2023 року українська співачка і тренер шоу Голос країни Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора і музиканта Мішу Кацуріна. Після цього весілля число питань до колишніх партнерів молодят, бізнесвумен Даші Кацуріної і співака Володимира Дантеса, які також утворили пару, про їхні плани "зав'язати вузлик" збільшилися.

І якщо Кацуріна вже натякала на те, що вона готова узаконити свої стосунки з Дантесом, то Володимир, схоже, про це замислюється мало. В інтерв'ю для Люкс Фм він заявив, що поки не готовий одружитися на Даші.

"Я не знаю з приводу весілля. І так класно. Наразі – і так супер. Я не відкидаю той момент, що (весілля - прим. редактора) буде. Блін, ми разом тільки – скільки там? Тільки рік", - зазначає артист.

відео дня

Також Дантес розповів, що безпосередньо шлюбне питання в його відносинах з Кацуріною поки не піднімалося. До того ж влаштовувати велике свято, поки в Україні війна, йому здається недоречним.

"Весілля - це классно. Але якщо святкувати, то святкувати не думаючи про те, що в цей момент вмирають люди. Я не розумію, як я буду себе почувати, коли буду сильно гуляти... Скоріш за все це треба проговорити з психологом", - зізнався співак.

При цьому Володимир Дантес підкреслив, що абсолютно не засуджує людей, які одружуються під час війни, та розуміє їх бажання створювати сім'ю. Просто для нього особисто - зараз не час.

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала Їхні стосунки.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, і зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається, з боку.

Інші новини про Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти