StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Влада Яму захейтили за роздуми про "американське" майбутнє

30 липня 2023, 16:06
482
Танцюючий ведучий протягом повномасштабної війни так і залишається суперечливою фігурою українського шоу-бізнесу.
Влад Яма
Влад Яма нарвався на критику після міркувань про майбутнє / колаж: Главред, фото: instagram.com/vladyama_official

Український танцюрист, хореограф і шоумен Влад Яма став ласою здобиччю для хейтерів після того, як стало відомо, що артист покинув Україну та переїхав до США після початку повномасштабної війни.

Заради справедливості варто відзначити, що в Америці Яма займається благодійністю на користь України та українців. Однак будь-яка згадка їм мирного життя моментально зустрічається в штики.

Цього разу лавина гнівних коментарів обрушилася на нього з нового поста в Instagram, в якому танцюрист з задумливим виглядом розмірковує про майбутнє. "Не кожен може дивитися в майбутнє, не озираючись назад", - пише Влад Яма.

відео дня

У коментарях шоумена розкритикували - мовляв добре будувати плани, коли ти в теплі і безпеці; іншим українцям пощастило менше.

"Влад, по якій причині ви виїхали? Хворієте? Маєте трьох діточок? Яка причина виїзду з України коли заборонено?", "Повертайтеся в Україну... Питання до вас не в тому що ви за кордоном, а в тому що ви постійно за кордоном", "У вас це добре виходить. Навіщо ж озиратися назад, де йде війна, якщо можна дивитися в хороше американське майбутнє", - пишуть розчаровані і розгнівані підписники.

До слова, особливо жорсткі коментарі Влад Яма спершу вирішив видалити з соцмережі, а потім і зовсім закрив коментарі до посту.

Влад Яма
Влад Яма нарвався на критику після міркувань про майбутнє / instagram.com/vladyama_official/

Раніше український музичний продюсер Ігор Кондратюк розповів, що думає про втікача Влада Яму - шоумен відверто розповів, чи приєднався він до тих, хто засуджує танцюриста.

Також Євген Кошовий висловився на адресу втікача в США Влада Ями - його думка виявилася вкрай філософською. Крім того комік зізнався, чи спілкуються вони зараз.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти