Від пацанки до панянки 5 сезон: що показали в 4 випуску 22-03-2021 - увесь випуск

22 березня 2021, 19:00оновлено 29 березня 2021, 19:46
На Новому каналі відбулася прем'єра Від пацанки до панянки 2021. Що було в 4 випуску і як пацанки зустріли нових учасниць шоу - читайте в матеріалі.
Від пацанки до панянки 2021 4 випуск 22-03-2021 дивитися онлайн
Від пацанки до панянки 2021 4 випуск 22-03-2021 дивитися онлайн / ledi.novy.tv

Новий 4 випуск шоу сезон Від пацанки до панянки 2021 вийшов 22 березня на Новому каналі о 19-00. У цьому випуску дівчата повинні усвідомити свої залежності, відмовитися від них і отримати внутрішню свободу. Викладачі пішли на вельми кардинальні експерименти, щоб змусити їх про це задуматися. А ще зрозуміти, що тільки вони самі роблять своє життя щасливим.

Педагоги нового сезону Пацанок - Тетяна Мокріді, Ірина Зайцева та Катерина Виноградова.

Посилення конкуренції на проекті

Цього ж тижня на дівчат чекають неприємні випробування, і не тільки звичайні завдання, а й поповнення у складі.читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон: що показали у 5 випуску 29-03-2021

Викладачі покличуть на шоу ще трьох учасниць, яких дівчата не знають, і зустріч буде не з найтепліших. Тим більше, що будуть вести вони себе, м'яко кажучи, по-свинськи. Напідпитку вони будуть провокувати пацанок до бійки, рознесуть їх кімнату і почнуть прописувати свої правила.

Від пацанки до панянки 2021
Від пацанки до панянки 2021 / Новий канал

П'янка на весіллі

Дівчата отримають дуже серйозне і складне завдання - організувати і провести весілля на високому рівні. При цьому викладачі призначили для учасниць проекту цього разу відповідальну особу. Наталія Чекуня буде розпорядником свята - вона повинна не тільки все організувати, а й відповідати за поведінку учасниць і наслідки їх вчинків.читайте такожВід пацанки до панянки 5 сезон 4 випуск 22-03-2021 - хто пішов

Вона явно недооцінила свої сили і переоцінила подруг. Замість того, щоб веселити гостей і молодих, ще до початку святкування феї з фіолетовими крилами неабияк вип'ють ігристого за здоров'я молодих і почнуть неадекватну поведінку. А далі і весільна бійка буде, і п'янка.

Заручниці в музеї

Викладачі вирішили влаштувати учасницям похід в галерею сучасного мистецтва. Але, як в серіалі Паперовий будинок, їх і всіх гостей захоплять грабіжники. Більш того, вони будуть намагатися перетягнути пацанок на свою сторону і запропонують кожній привілей в обмін на підпорядкування дівчат. Або на право керувати своїми подругами.

Від пацанки до панянки 2021
Від пацанки до панянки 2021 / Новий канал

Ірина Бакуля знову зірветься, і почне в той же день пити все, що горить. Така поведінка однокласниці виведе з себе Леру Ткаченко.

Відпочинок в SPA

Викладачі відправляють учасниць шоу в заміський SPA-комплекс. На дівчат чекає повний комплект послуг - косметологічні процедури, масажі, обгортання, грязьові ванни. Але цю райську насолоду отримають тільки три учасниці. Всі інші стануть їх прислугою.

Пацанкам буде дуже складно це пережити, тим паче, що трьом щасливицям варто утриматися від жартів над подругами.

Що стосується улюблених матів дівчат "мат - замість тисячі слів", викладачі придумали дієвий спосіб боротися з цим - за допомогою електрики.

Від пацанки до панянки 5 сезон 4 випуск дивитися онлайн 22-03-2021: повне відео

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять щопонеділка о 19-00 на Новому каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти