StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євробачення 2023: що відомо про переможницю Loreen

14 травня 2023, 02:02
Співачка Loreen вдруге стала переможцем Євробачення 2023 року.
Loreen на Євробаченні 2023
Loreen на Євробаченні 2023 / скріншот YouTube

У 2023 році, в міжнародному конкурсі Євробачення 2023 перемогла учасниця від Швеції Loreen. Главред розбирався, що відомо про неї.

Отже, Швецію на конкурсі Євробачення-2023 представила співачка Лорін з піснею "Tattoo".

Loreen - це шведська співачка і автор пісень. Вона здивувала публіку своїм голосом, піснею, а також незвичайним образом. Співачка вже перемогла з піснею "Euphoria" в 2012 році і цей хіт буквально розривав літні дансполи того року. Її трек також очолював чарти в багатьох європейських країнах.

Співачка Loreen перемогла з хітом Euphoria в 2012 році:

Loreen почала свою музичну кар'єру в 2004 році, беручи участь у телевізійному конкурсі "Idol 2004". Там вона посіла четверте місце. У 2005 році співачка випустила свій перший сингл "The Snake" з групою Rob'n'raz. Крім цього, вона виконувала роль сегмент-продюсера і режисера в декількох Шведських реаліті-шоу. У 2011 році брала участь у шведському національному відборі "Melodifestivalen" з піснею "My Heart Is Refusing Me", яка стала топ-10 хітом у Швеції.

Співачка Loreen і її виступ на Євробаченні 2023:

У 2023 році на Євробаченні Лорін представила Швецію вдруге з піснею "Tattoo", яка перемогла на" Melodifestivalen" і очолила чарт Sverigetopplistan. Співачка підкорює своїм образом, стилем, голосом і авторськими піснями.

Нагадаємо, раніше український дует TVORCHI, який представляє цього року Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2023", підтримав рідне місто Тернопіль, який опинився під обстрілом під час конкурсу.

Раніше шанувальники Євробачення були здивовані появою принцеси Уельської, яка зіграла на піаніно, на приголомшливому відкритті шоу на честь гранд-фіналу "Євробачення-2023".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти