StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Віра Брежнєва втратила бізнес в Росії

5 грудня 2023, 15:50
Вона більше не є власницею модного бутика.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва не платила податків агресору / колаж: Главред, фото: instagram.com/ververa

В української співачки Віри Брежнєвої, яка в загарбницькій війні Росії проти України, встала на бік своєї Батьківщини, забрали бізнес, який вона вела в державі на болотах.

Як написало ТСН, у Брежнєвої був бутик, який вона відкрила в 2017 році в Санкт-Петербурзі з російським дизайнером Ханною хмелевою.

Як пишуть російські пропагандисти, зі спільного бізнесу вийшла саме стилістка. Вона відкрила нове ТОВ і оформила активи тільки на себе. Повідомлялося, що Хмельова зробила так, тому що Брежнєва вже більше півтора років не займається просуванням бутіка і зовсім не залучена в справи.

відео дня

Крім того, стало відомо, що Брежнєва не платила податки.

Нагадаємо, в жовтні співачка Віра Брежнєва повідомила про розлучення з музичним продюсером і композитором Костянтином Меладзе. За чутками чоловік знайшов собі нову музу в особі юної Софії Тарасової-22-річної екс-Віагри, як і його друга колишня дружина.

Також раніше стало відомо про те, що відьма Марія Тиха зробила розклад на співачку і висловила припущення, що на примирення Брежнєвої і Меладзе розраховувати не варто, адже серце співачки зайняте новим чоловіком, який молодший за неї.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти