StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ведеш переговори з Тіматі": Приходько знову здала Потапа

4 липня 2022, 15:30
Співачка ніяк не може пробачити особисту образу, яку завдав їй Потап.
приходько
Приходько дізналася, що Потап говорив за її спиною / скріншот

Українська співачка Анастасія Приходько, яка буквально недавно звинуватила артиста і продюсера Потапа в тому, що той "знімав штани в Кремлі", а також обізвала його г..ом, знову висловилася з викривальною промовою щодо співака.

Так, в інтерв'ю на YouTube-каналі МУЗВАР, Приходько натякнула, що співак веде переговори з "путіністом", російським співаком Тіматі. "Що мені потрібно робити? Говорити, який ти молодець, що ти перейшов на українську мову, що там сидиш в Іспанії зараз, що ти там ведеш переговори з Тіматі? Ну за це мені його прощати? Ну, нехай Бог милує, якщо я його за це прощу..."- додала Приходько.

За словами співачки, вона сильно ображена на те, що Потап нібито за її спиною погано говорив про неї. "Він просто ляпав це серед тих людей, які зі мною спілкуються. Я з тих артистів, які спілкуються з адміністраторами, людьми, які мені допомагають, з костюмерами", - розповідає вона. За її словами, він мав необережність говорити серед таких людей, що артистка збожеволіла. "А що тобі тоді заважало підтримати мене, а не говорити такі образливі речі в мою сторону", - запитує вона.

Співачка також вказує на те, що незважаючи на те, що Потап відмовився від виступів в Росії і нагород, це не робить йому честі. "Що мені тепер, з короваєм його зустрічати? Я ще в 2014 році це зробила", - додає Приходько.

"Ну що це таке? І зараз що мені потрібно робити? Говорити, який ти молодець, що ти перейшов на українську мову, що там сидиш в Іспанії зараз, що ти там ведеш переговори з Тіматі? Ну за це мені його прощати? Ну, нехай Бог милує, якщо я його за це прощу..."- додала Приходько.

За її словами, якщо людина - зрадник, то він зрадник по життю і з такими людьми не можна мати ніяких справ.

Нагадаємо, українська співачка Анастасія Приходько улаштувавши словесний баттл з продюсером і автором пісень Олексієм Потапенко, Потапом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти