StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У Кремлі штани знімав": Приходько образила Потапа, той відповів

30 червня 2022, 00:04
Ні тижня без скандалу: Приходько накинулася на Потапа і ображає його.
Приходько
Приходько сильно розлютилася на Потапа / УНІАН

Українська співачка Анастасія Приходько влаштувала словесний баттл з продюсером і автором пісень Олексієм Потапенко, Потапом.

На своїй сторінці в Facebook співачка опублікувала посилання на матеріал про те, що Настя Каменських і Потап більше не виступатимуть в Росії. Вона також прокоментувала матеріал, назвавши Потапа г..ом.

'У Кремлі штани знімав': Приходько образила Потапа, той відповів

Передплатники попросили обґрунтувати такі різкі висловлювання до продюсера. Співачка сказала, що він зараз "намагається бути патріотом, забувши про те, як в Кремлі знімав штани".

відео дня

"Він як людина повне г * ЗНО! Зараз він говорить моїми словами 2014 року, а коли ми з ним перетнулися в Палаці Україна, Він мене образив. За що був посланий на х * й. Тоді він бігав і налаштовував всіх проти Мене і дуже негарно відгукувався в колах за мої дії проти Росії, і я про це знаю. А зараз намагаєшся бути патріотом, забувши про те, як в Кремлі знімав штани! Г*вно? Г * ЗНО...мені гидко читати ці ви.Я не знаю, як це зробити! Я йому не вірю і прощати за жалюгідні букви не буду!"- відповіла співачка.

'У Кремлі штани знімав': Приходько образила Потапа, той відповів

Потап не пройшов повз цих коментарів і відповів Приходько на своїй сторінці в Insagram.

"Вельмишановна Анастасія Костянтинівна, під час повномасштабної війни з путінською Росією, всім зрозуміло, що ділити українців на поганих і хороших - це підтримувати саме те, на що сподівається наш з Вами, Анастасія ворог. Він спить і бачить, як ми всі пересварилися і розділилися і втратили силу єдності і міць нашої згуртованості! Нам потрібні всі люди, які допомагають Україні, на будь-яких фронтах! Особливо артисти! І зараз саме час показати, що є тільки одна справа, одна мета-перемога!"- написав Потап.

'У Кремлі штани знімав': Приходько образила Потапа, той відповів

Нагадаємо, раніше співачка Настя Приходько повідомила, що підтримує ЛГБТ-спільнота в їх праві на самореалізацію і самовираження. Артистка вплуталася в скандал зі співачкою Іриною Федишин, яка засуджує сексуальні меншини, називаючи їх грішниками. Приходько дорікнула колегу у вузьколобості, і впевнена, що любов у всіх її проявах не можна називати гріхом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти